Прост начин

да възстановим вашите данъци!

Осребряване на чек

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА ОСРЕБРИТЕ ВАШИЯ ЧЕК ЗА ВЪЗСТАНОВЕНИ ДАНЪЦИ ОТ САЩ!

Ако сте възстановили данъците си от САЩ самостоятелно или чрез друга компания и сте получили чека си за възстановяване на данъци от данъчните власти в САЩ, ние сме най-доброто решение за да го осребрите в рамките на 10 работни дни!

Ако сте подали молба за възстановяване на данък чрез RT Tax, не трябва да се притеснявате за осребряването на чека, ще получите сумата по виртуалната си картова сметка в Payoneer.

Как работи това?

1. Създайте профил, като кликнете по-долу „ОСРЕБРЕТЕ ВАШИЯ ЧЕК“.

Първото нещо, което трябва да направите е да си създадете профил и да предоставите лична информация и необходимите документи. След като проверим и потвърдим вашите документи и информация, ще трябва да продължите регистрацията си и да създадете виртуалната MasterCard сметка в Payoneer.

2. Изпратете ни чека.

След като приключите с настройката на вашата виртуална MasterCard сметка в Payoneer, можем да започнем да обработваме вашия чек. Моля, изпратете чека на адреса, предоставен в личния ви профил или го предоставете на нашия партньор във вашата страна. Цената на услугата зависи от държавата, в която живеете, така че след като приключите с регистрацията, ще видите цената във вашата потвърждаваща форма и споразумението за услугата.

3. Създайте виртуална MasterCard сметка в Payoneer.

След като профилът ви е одобрен от нашия екип, моля влезте в профила си и продължете със създаването на виртуална MasterCard сметка в Payoneer.

Важно: не създавайте акаунт в Payoneer самостоятелно, той трябва да бъде отворен чрез нашата специална връзка, която ще бъде създадена по време на процеса и ще я намерите щом влезете във вашия профил.
 

НЯМАТЕ чек за връщане на данъци?

Ако сте получили чек от предишния си работодател, “stimulus” или имате друг чек, който е издаден вас в САЩ, ние можем да ви помогнем да осребрите този чек. Осребряването на такъв чек ще отнеме до 30 дни. Моля, следвайте същата процедура и щракнете върху бутона по-долу, за да се регистрирате за осребряване на чек.