Прост начин

да възстановим вашите данъци!

Осребряване на чек

НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА ОСРЕБРИТЕ ВАШИЯ ЧЕК ЗА ВЪЗСТАНОВЕНИ ДАНЪЦИ ОТ САЩ!

Ако сте възстановили данъците си от САЩ самостоятелно или чрез друга компания и сте получили чека си за възстановяване на данъци от данъчните власти в САЩ, ние сме най-доброто решение за да го осребрите в рамките на 5 работни дни!

Ако сте подали молба за възстановяване на данък чрез RT Tax, не трябва да се притеснявате за осребряването на чека, ще получите сумата по виртуалната си картова сметка в Payoneer.

Как работи това?

1. Създайте профил, като кликнете по-долу „ОСРЕБРЕТЕ ВАШИЯ ЧЕК“.

Първото нещо, което трябва да направите е да си създадете профил и да предоставите лична информация и необходимите документи. След като проверим и потвърдим вашите документи и информация, ще трябва да продължите регистрацията си и да създадете виртуалната MasterCard сметка в Payoneer.

2. Изпратете ни чека.

След като приключите с настройката на вашата виртуална MasterCard сметка в Payoneer, можем да започнем да обработваме вашия чек. Моля, изпратете чека на адреса, предоставен в личния ви профил или го предоставете на нашия партньор във вашата страна. След като получим чека ви в нашия офис, ще го осребрим в рамките на 5 работни дни. Цената на услугата зависи от държавата, в която живеете, така че след като приключите с регистрацията, ще видите цената във вашата потвърждаваща форма и споразумението за услугата.

3. Създайте виртуална MasterCard сметка в Payoneer.

След като профилът ви е одобрен от нашия екип, моля влезте в профила си и продължете със създаването на виртуална MasterCard сметка в Payoneer.

Важно: не създавайте акаунт в Payoneer самостоятелно, той трябва да бъде отворен чрез нашата специална връзка, която ще бъде създадена по време на процеса и ще я намерите щом влезете във вашия профил.
 

НЯМАТЕ чек за връщане на данъци?

Ако сте получили чек от предишния си работодател или имате друг чек, който е издаден вас в САЩ, ние можем да ви помогнем да осребрите този чек. Осребряването на такъв чек ще отнеме до 30 дни. Моля, следвайте същата процедура и щракнете върху бутона по-долу, за да се регистрирате за осребряване на чек.