Възстановяване на данъци от Великобритания

Вземете възстановяване на данъка!

Период на връщане

Процедурата по връщане обикновено отнема около 6 до 8 месеца след като всичката информация и необходими документи са получени в нашия офис.

Данъчните власти в Англия изпитват затруднения при обработката на документи и са възможни забавяния. ПОЯСНЕНИЕ: Периодът на връщане може да бъде и по-дълъг или по-кратък. Това зависи от документите, които клиентът предоставя, също както и от скоростта им на обработка от Данъчните власти на чуждестранната държава.

Не може да намерите отговор на въпроса си? Задайте ни го тук:

Може да зададете въпроса си, като просто попълнете полетата по-долу. Ще направим всичко възможно да Ви отговорим най-бързо. Благодаря Ви!


Изпрати
  2023-03-06 13:12:31
Миглена Янкова Маринова

Здравейте! Моят казус е следният: В перода януари 2016 - декември 2020 г. съм била в наплатена отпуска от България, като със си заплащала здравните осигуровки за да ми се запази работното място. В посоченият период съм била в Англия като имплои и селфимплои. Имам приключени финансови години (с изключение на 20-21 г) Бих искала при възможност да ми се признае стажа от Англия и да се включи за предстояща пенсия след време. Какви документи и кого трябва да се изискват? с Уважение и благодарност: М. Янкова, 0879967067


Rossen

Можем да съдействаме само за възстановяване на данъци. Може да прочетете всичко необходимо на нашия сайт или да направите безплатна консултация с нас на тел: 02 474 83 83 (между 09 и 18 часа в работни дни). https://rttax.com/bg/countries/great-britain/

1