Възстановяване на данъци от Холандия

Вземете възстановяване на данъка!

Процес на връщане на данъците

Ако сте работили в Xоландия през последните пет години и сте плащали данъци върху дохода си, може да кандидатствате за връщането им!

Попълнете регистрационния формуляр и ще получите необходимата информация по имейл

Съберете документите, които се изискват и ни ги изпратете

- Опция 1: Може да ги изпратите за наша сметка с Еконт Експрес до офис Кемпински, София. Може да го направите във всеки офис на Еконт Експрес или да заявите куриер на 0 7001 7300;

- Опция 2: Подайте документите в нашия офис - RT Tax, София 1407, ул. Kапитан Тодор Ночев 32, офис 1.

Щом като получим документите Ви, ние ще започнем процесa по връщане на данъците и ще Ви уведомим за развитието по имейл.

Веднага щом Данъчните власти възстановят Вашите данъци, ние ще приспаднем таксата за услугата и ще преведем парите директно по Ваша лична банкова сметка, в която и да е държава.

Не може да намерите отговор на въпроса си? Задайте ни го тук:

Може да зададете въпроса си, като просто попълнете полетата по-долу. Ще направим всичко възможно да Ви отговорим най-бързо. Благодаря Ви!


Изпрати
  2022-07-23 14:27:37
Стефан Маринов

Най-рано кога е възможно да се изготвят документи за връщане на данъци за 2022 година?


Rossen

След като свърши данъчната година - началото на 2023, може да подадете документи.

  2022-02-23 19:32:46
Николай Асенов

Здравейте, искам да попитам за малко информация относно връщането на данъците от Холандия. Колко време е нужно да си работил,за да можеш да си ги върнеш, как разбираш колко точно е сумата която ще получиш при връщането им, и има ли последствия ако си ги върнеш. Благодаря !


Elena

Здравейте, Процесът обикновено продължава в рамките на 5 до 7 месеца, като това зависи от експедитивността на данъчните власти в Холандия. Когато получим Вашите документи, ние ще ги обработим, ще подготвим данъчната декларация и ще направим изчисления каква сума имате да получавате

1