Възстановяване на данъци от Норвегия

Искате ли да знаете колко можете да си върнете? Използвайте данъчния калкулатор

Често задавани въпроси

Мога ли да си върна всички данъци, които са ми удържани в Норвегия?
Сумата за връщане зависи от фактори като удържани данъци, период на работа и доходи в Норвегия. Пълният размер на всички удържани данъци може да се възстанови, само в определени случаи и ако отговаряте на изискванията.
Колко време отнема процедурата по данъчно възстановяване?
Процесът обикновено продължава в рамките на 3 до 6 месеца, като това зависи от експедитивността на данъчните власти в Норвегия. Когато получим Вашите документи, ние ще ги обработим, ще подготвим данъчната декларация и ще изпратим всичко необходимо до норвежката данъчна администрация във възможно най-кратък срок.
Какво да правя, ако нямам всички необходими документи?
Ако не разполагате с всички необходими документи от чуждестранния работодател и/или данъчната администрация в Норвегия – ние ще ги набавим за Вас.
Каква е цената на услугата?
RT Tax няма предварителни и скрити такси, което означава, че не губите нищо, ако кандидатствате за връщане на надвнесени данъци. Комисионата се заплаща, едва когато процесът приключи успешно.

Таксата за услугата зависи от стойността на сумата, която може да си върнете: 16% от възстановената сума, но не по-малко от 890 норвежки крони.
Ако Ви липсва документ Arsoppgave и се налага търсене на този формуляр, се начислява допълнителна такса от 150 норвежки крони.
За кои години мога да кандидатствам за връщане на надвнесени данъци?
Надвнесени данъци от Норвегия могат да се връщат за последните четири години.

Не може да намерите отговор на въпроса си? Задайте ни го тук:

Може да зададете въпроса си, като просто попълнете полетата по-долу. Ще направим всичко възможно да Ви отговорим най-бързо. Благодаря Ви!

Изпрати