Възстановяване на данъци от Норвегия

Искате ли да знаете колко можете да си върнете? Използвайте данъчния калкулатор

Процес на връщане на данъците

В началото на 2019 г., Норвегия премина към опростената система за данъчно облагане на временните чуждестранни работници, които живеят и работят в Норвегия, като въведе фиксирана данъчна ставка от 25%.
За да имате право на данъчно възстановяване, трябва да бъдете включени в традиционната система за данъчно облагане на Норвегия. Моля, изпратете ни вашата информация, ние ще анализираме вашата ситуация и ако е необходимо ще променим вашата данъчна система, за да ви върнем данъците.

Ако сте работили в Норвегия през последните 4 години и сте плащали данъци върху дохода си, може да кандидатствате за връщането им!

Попълнете регистрационния формуляр и ще получите необходимата информация по имейл

Съберете документите, които се изискват и ни ги изпратете

- Опция 1: Може да изпратите всички документи с Еконт Експрес или Спиди - за наша сметка;

- Опция 2: Подайте документите в нашия офис (RT Tax България, ул. Неразделни 4, София 1164).

Щом като получим документите Ви, ние ще започнем процесa по връщане на данъците и ще Ви уведомим за развитието по имейл.

Веднага щом Данъчните власти възстановят Вашите данъци, ние ще приспаднем таксата за услугата и ще преведем парите директно по Ваша лична банкова сметка, в която и да е държава. 

Не може да намерите отговор на въпроса си? Задайте ни го тук:

Може да зададете въпроса си, като просто попълнете полетата по-долу. Ще направим всичко възможно да Ви отговорим най-бързо. Благодаря Ви!

Изпрати